De beste boodschap is zichtbaar, hoorbaar en voelbaar.

Specialist in audiovisuele techniek en verlichting

Solid Rental is gespecialiseerd in Audio, Video, Content, Lighting en Rigging. Een ervaren en vriendelijk bedrijf dat als partner in techniek meedenkt bij een evenement.

Solid Rental kan door visualisatie en beleving de boodschap van elk evenement versterken. Alle kennis is aanwezig, van concept tot uitvoer. De kwaliteit staat hierbij voorop; de beste geluidsinstallaties, lichtshows, video weergevers en content zorgen, in combinatie met getalenteerde technici, voor een optimale beleving.

Lees meer

Onze activiteiten

 • Audio

  Altijd, overal, iedereen het beste geluid

  Het beste geluid afgestemd op het doel, de ruimte en het publiek.

 • Video

  maatwerk voor haarscherp videobeeld

  Door ervaring de kwaliteit leveren die van het scherm spat.

 • Content

  De boodschap helder in beeld

  De boodschap overbrengen met de juiste content om het verhaal en de beleving kracht bij te zetten.

 • Lighting

  spectaculair decor of puur functioneel

  Een vooraf ontworpen lichtplan, zorgvuldig gekozen armaturen voor de mooiste oplossingen.

 • Rigging

  gewaarborgde veiligheid boven alles

  Geavanceerde hijs- en heftechniek. De beste middelen met een foutloze krachtberekening voor een veilig evenement.

Where it all comes together Projecten

INTERSPORT

ontwerp | audiovisuele techniek | verlichting | rigging

Huawei

ontwerp | audiovisuele techniek | verlichting | rigging

Christmas Party

ontwerp | audiovisuele techniek | verlichting | motion

PUMA DISC Press Release

ontwerp | audiovisuele techniek | verlichting

De realisatie van een beleving Over ons

Onderscheidend sinds 2002

Niet de grootste, maar wel de beste willen worden. Dat besloten Guido Hogenboom en Sander Warmerdam in 2002, bij de oprichting van Solid Rental. Door de aanpak, waarbij kwaliteit voorop staat, is het bedrijf met jaarlijks 350 toonaangevende evenementen, een begrip!

De boodschap van de klant staat centraal
Nog steeds is kwaliteit onze grote drijfveer. Het team werkt hard om met de juiste techniek de boodschap van elke opdrachtgever te versterken. De kennis, de allerbeste apparatuur én optimale inzet zorgen voor een succesvol evenement. Hogenboom: “De boodschap die onze klant wil overbrengen, moet door de inzet van onze producten blijven hangen en bij bezoekers een wow-gevoel opleveren”.


Realistische 3D ontwerpen
Met een moodboard als uitgangspunt zorgt Solid Rental voor driedimensionale visualisatie van de locatie en installatie. Zo is de sfeer al in een vroeg stadium en tot in detail vormgegeven en wordt ook nog eens de veiligheid gewaarborgd. Warmerdam: “We maken, net als een architect, ontwerpen van licht, geluid en beeld. We denken met de opdrachtgever mee en voeren de plannen uit, soms zelfs tot de inrichting van een zaal, het decor en de rekwisieten aan toe”.

Uniek, compleet en all-round
Solid Rental zorgt voor een totaal oplossing in audio, video, lighting, rigging én video content. Video content, op maat gemaakt, zorgt voor een heldere boodschap en intense beleving. Bovendien is het niet meer weg te denken op hedendaagse evenementen. Een team van ontwerpers en technici zorgt voor een optimale show en een geweldig resultaat.

Word onderdeel van het team Vacatures

VACATURES

Solid Rental levert al ruim 20 jaar audiovisuele oplossingen, belichting en rigging op topniveau voor honderden zakelijke evenementen. Nationaal en Internationaal, op de kenmerkende Solid-manier.

Wij zijn op zoek voor uitbreiding van ons team naar:

MAGAZIJN & LOGISTIEK

📍Medewerker Technische Dienst
Als medewerker Technische dienst zorg jij voor controle, onderhoud en reparatie van onze audio-, video-, licht- en rigging-techniek die bij evenementen voor onze opdrachtgevers worden ingezet…
Lees meer ↗️

📍Magazijn Medewerker
Als Magazijn Medewerker ben je verantwoordelijk voor diverse taken, waaronder het klaarzetten van materiaal voor producties en vervoeren naar verschillende locaties….
Lees meer ↗️


TECHNICI & SPECIALISTEN

📍(Junior) Licht Technicus
Jij bent die licht technicus die wellicht al eens met ons gewerkt heeft tijdens een van de (zakelijke)events die wij organiseren -of- kom jij net van school af? Wij staan open voor iedereen die ‘licht ademt’, en als jij dat bent weet jij precies wat wij bedoelen…
Lees meer ↗️


SUPPORT

Geen vacatures beschikbaar.


Open sollicitatie

Talent willen wij graag een kans geven om verder te ontwikkelen. Ben jij opzoek naar: een nieuwe uitdaging, uitbreiding van je kennis of meer vastigheid als freelancer en spreekt Solid Rental jou aan? Stuur ons gerust je CV en laat weten waar jij naar opzoek bent! Neem contact op: vacatures@solidrental.nl en wij brengen je spoedig op de hoogte van de mogelijkheden.

Ben jij freelancer, dan maken wij ook graag kennis met je! Stuur een bericht met je gegevens naar: planning@solidrental.nl. Wij nemen spoedig contact met je op om verder kennis te maken.


Sinds 2012 is Solid Rental een erkend leerbedrijf. Ben jij op zoek naar een stage (MBO of HBO), informeer naar de mogelijkheden.

Technische stageplaatsen (MBO)
In ons energiek, jong en ambitieus bedrijf hebben we stages voor o.a. studenten die opgeleid worden tot: Podium- en evenemententechnicus, All-round Technicus, Lichttechnicus of Geluidstechnicus.
Lees meer ↗️


Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws en vacature aanbod via LinkedIn. Bezoek onze pagina ↗️

Hoe kunnen we uw boodschap versterken? Contact

Solid Rental B.V.
Kabelweg 94
2371 DX Roelofarendsveen Routebeschrijving